lørdag den 20. august 2011

Dejlige gaver - Nyt Objektiv og nye scrap indkøbMine orkideer i vindueskarmen indfanget med mit Nikon D80 og mit nye objektiv med motor og antirystefunktion. Mums, nu kan kameraet klare sig selv.... næsten. Objektivet er min søde mands fødselsdagsgave til mig. Jeg overvejer nu at tage et begynderkursus i foto. Jeg har lige hørt at vores lokale fotoforretning holder begynderkurser et par gange i September. Det tror jeg ville være gavnligt for mig at deltage i. Nu har jeg nemlig udstyret, men mangler viden om hvordan det bruges.

Jeg blev rigtig forkælet til min fødselsdag i sidste uge.  Jeg fik indtil flere gavekort til Panduro Hobby - som jeg glæder mig meget til at bruge - men også rede penge til at spendere som jeg ville.  Det tog mig 10 sekunder at beslutte at jeg skulle på udsalg hos Specialkøbmanden.dk.  Idag kom min pakke så.  To Martha Stewart punches og stamps sets - en sommerfugl og en cup cake. En Stamp-a-ma-jig, så jeg kan stemple lige hver gang ;).  En powder tray med børste, så jeg kan opsamle alt mit glimmer og embossing pulver for fremtiden.  Et sødt blomster stempel samt et stempelsæt med måneder og datoer.  Jeg glæder mig meget til at tage det hele i brug.


5 kommentarer:

 1. Forsinket til lykke... og MUMS... sikken en høst! Mange lækre sager som det bliver spændende at se du får anvendt ;o)
  Tror tit det er en god idé at nappe sådan et kursus.. så får man styr på en masse ting fra begyndelsen...
  Jeg er ikke så god til at læse brugsanvisninger... så jeg kunne have stor gavn af et sådant kursus =0)
  Nyd søndagen.

  SvarSlet
 2. Forsinket tillykke til dig.
  Og du er da godt nok blevet forkælet. Uden tvivl.
  Dejligt at have fotoudstyret i orden, men lige så vigtigt at kunne betjene det, og ikke mindst få det fulde udbytte af funktionerne. Så du må på kursus.
  Sikke dejlige ting du har indkøbt. Nu kan jeg godt gætte, hvad du laver det næste stykke tid...... og det er så dejligt med nyt legetøj. Det må være lidt, som små børn har det 1. juledag !
  God søndag derovre i Nordsjælland.

  SvarSlet
 3. Endnu en gang til lykke herfra også. FINE ting du har fået købt - fotokursus - hmmm måske jeg skulle kigge om det er nogle dage jeg også kan??

  SvarSlet
 4. Nu håber jeg, du kigger forbi mit indlæg for 24. aug.
  Det handler om sløjfer, og er bla. lavet for din skyld.
  Ja, det er helt rigtigt. Du må godt føle, at du får særbehandling.....hihi.

  SvarSlet
 5. Lækre gaver du har fået. Og rigtig flotte kort, du laver!
  God søndag.

  SvarSlet