søndag den 9. oktober 2011

Min svigerinde havde jubilæum hos PostDK

Min søde svigerinde har kørt post i 25 år ! Imponerende bedrift - Tillykke Marianne. Vi var til reception på posthuset i torsdags, og til den lejlighed havde jeg lavet dette kort. En af mine nye embossingfoldere brugt på hvidt karton og sværtet med blåt, danner baggrunden. Postbudet er QK dukkerne - sat sammen fra forskellige sæt jeg har. Tasken er frihånds arbejde, med rigtigt rum til de små håndlavede breve. Postlogoet er printet fra nettet og klippen rundt i hånden - Pyh ha. Jeg har ikke så lille en punch.
Mens jeg sad og hyggede med at lave kortet, kom min søn Sofus på 5 år og ville være med. Han fik lov at dreje håndsvinget på min EpicSix og vi lavede lidt ekstra tøj, som han brugte til sit kort. Han fik selv lov til at bestemme hvad han ville have og har selv sat det hele på - uden hjælp fra mor. Blev det ikke fint? Han skrev selv en lille hilsen på bagsiden (efter at jeg havde skrevet ordene på et andet stykke papir). Det blev noget så fint.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint og sjovt kort, du har lavet. Ideen med embossingfolderen og postdamen er jo bare så god. Og fuldendt til mindste detalje med brev og logo ! Man kan godt se hvilket kvarter du kommer fra.....haha.
  Hils Sofus og sig at hans kort er fint.
  God søndag derovre.

  SvarSlet
 2. Næh hvor har både mor og søn været flittige og dygtige - det blev nogle skønne kort og det må da have imponeret både svigerinde og postvæsenet. De bør snart hejse flaget af glæde igen - for snart sender jeg OSH's 2.701 julekort afsted og så bliver der en masse julekort der skal bringes ud her i DK når vi nærmer os december. TÆNK - vi har rundet de udsendte 11.000 kort siden maj 2010 - det var da snart på sin plads med et takkebrev fra chefen for PostDK, syn's du ikke??? =0) Dejligt at se Sofus er ved at få en GOD ny hobby....

  SvarSlet
 3. Hvor er det cute. Og kreative gener der går videre. Thats what I like ;)

  Faldt over denne fantastiske pige på Pinterest. Hun ser lidt spændende ud...også for dig.

  http://pinterest.com/karinabeck/

  SvarSlet
 4. Ej, hvor fiiint...
  Dit kort er da lige i øjet til anledningen...
  Og Sofus har talent... det bli'r godt med flere hænder til at håndtere maskinerne... ;o)
  Go' søndag.

  SvarSlet