lørdag den 1. oktober 2011

Tvillingerne har fødselsdag

Vi har et sæt tvillinger i familien og idag skal vi til deres 25 års fødselsdag. Det eneste de to piger ønsker sig er penge. De er begge to igang med studier, og ønsker sig penge til bøger.
Jeg har set en TUT på Youtube, hvor man laver en lille harmonika af en overklippet konvolut, og den model har jeg brugt til at lave disse to kort. Så er der nemlig plads til både penge og et lille kort indeni.
Jeg har lavet et lyserødt kort til Catharina og et lyseblåt kort til Isabell - det svarer til deres yndlingsfarver ;)5 kommentarer:

 1. Det var da en super fin model til det formål...
  Og stemplet med bogstablen er jo som skabt til netop deres ønske...
  Håber I har været til en god F-dag... kan bedre forstå det har været SÅ fint vejr når de er 2 der har været søde =0) (fnis)
  Nyd søndagen...

  SvarSlet
 2. Hej nabo - hvor blev de søde de kort. Du kigger bare forbi hvis du har tid - jeg er til pænt brug om ½ time - og jeg har fået købt en ny kniv til din skæremaskine (nå ja og lidt andet...til mig selv nu jeg havde pungen fremme. =0)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine. Men hvordan har du lige lavet dem ? Er det bare en bukket kuvert med karton omkring ? Så er det godt nok smart !
  Flot stempel med bøger...perfekt hertil.
  Rigtig synd du ikke var med på Fyn.....Overvej det næste gang.

  SvarSlet
 4. Jeg har ideen til kortet fra Youtube. Det er fra ChicknScratch og er så enkelt at jeg godt turde binde an med at prøve.

  http://www.youtube.com/user/ChicnScratch#p/u/3/fnTgz8SS5FY

  SvarSlet