søndag den 6. november 2011

Vintage kort til 75 års fødselar



Min moster er rundet 75 år og det skulle fejres med brunch for venner og familie. Hun ønskede sig € til næste års ferietur til Grand Canaria med kæresten, så det gav vi. Til det skulle jeg bruge et kort der afspejlede mosters interesse - Bingo - og samtidig havde plads til Euroene.

Jeg fandt bingopladen blandt Tim Holtz Ideology papir og markerede tallet 75 med en klar selvklæbende akrylknap, som egentlig er beregnet til at sætte under nips, for at undgå at det ridser bordet, men her anvendt som en bingo-brik. Stjernepapiret er Rough & Sweet, Hollywood Star pink og de ensfarvede er Basic papir alt sammen fra Panduro. Doilien er French Pastry fra Cheery Lynn Designs. Kantborten er en Martha Steward og det samme er hjørne punchen brugt til kortets indre - dog ikke samme mønster, for det har jeg ikke, men jeg synes det går trods alt ;)

Den brune kuvert til pengene er designet i frihånd - uden mål og skabelon, men det gik jo alligevel, og pengene passede fint ned i den. For en gangs skyld huskede jeg at sværte alle kanter med Distress ink farve Old Paper. Lidt blomster, stjerner og bling - og så var jeg tilfreds.

Ved samme brunch skulle vi være sammen med min kusine og hendes mand, som på dagen havde 28 års bryllupsdag. Der hører jo blomster til og selvfølgelig et kort. Det blev i hast sat sammen morgenen inden vi skulle afsted. Jeg synes det mangler lidt mere pynt, men havde ikke tid til at nusse mere.


Jeg forsøgte at bruge mine nye Heart to Heart die fra Cherry Lynn Designs - men uanset hvor meget shim jeg bruger kan jeg ikke få den til at skære helt igennem i toppen. Øv - resultatet bliver, at jeg bruger en skalpel til at skære midten fri og bruger det som pynt på kortet og ikke den smukke kant med alle hjertehullerne. Er der andre der har erfaring med disse dies i en Epic 6?

Kortet blev færdigt alligevel. Jeg lavede min første sløjfe efter AKAs tut - tak for den Annette, tilføjede lidt blomster og perler og så afsted til brunch.
Mønsterpapiret er WeRMemory Keepers, Explore - Tiptoe.

Fortsat god søndag, jeg håber at alle jer der har været til SAM har hygget jer. Jeg glæder mig til at læse om det og se billeder ;)

2 kommentarer:

  1. Så fine kort - og så fin sløjfe....Nu kan du bare det også.
    Smart med den dims på 75, for at markere tallet.
    Jeg kan ikke hjælpe med det hjerte, men mon det hjælper med det skum man får med i QK pakkerne ? (det har jeg brugt i flere Marianne design dies. De er også så små og fine i det) Spørg din nabo. Hun ved så meget....tihi.
    Flot kantpunch du har brugt på det øverste kort. Den har jeg (heller) ikke.
    God ny uge.

    SvarSlet
  2. Og så fik naboen en hyggelig aftenkonsultation og kunne beslutte at det ikke var en syg die - men noget der kunne ordnes med en tynd metalplade under diesen inde i sandwichen. =0) Fint Bingo kort og godt du også nåede det andet selvom diesen drillede. =0)

    SvarSlet