onsdag den 28. december 2011

Årets julekort 2011

Årets julekort 2011

Glædelig jul og godt nytår til alle der læser med. 
Tiden er fløjet afsted og jeg er halset bagefter i hele december. Sofus - den kønne dreng på kortet (moderstoltheden fornægter sig ikke) - har haft skoldkopper lige før jul, så en fredelig forberedelse til julen, det havde vi ikke i år. Men jul blev det, og alt var på plads - pyt med at jeg stadig mangler at sende to af disse kort, som først er blevet færdige efter jul ;)) Kortene skal nok komme afsted med en nytårshilsen I.
Vi havde en dejlig jul herhjemme med familien på besøg. Vi fik and og flæskested, som det sig hører til i vores familie - og julemanden besøgte vores loft og spiste vores risengrød. Sofus tror bestemt på at han findes - og det er helt som det skal være når man kun er 5 1/2. Nu hygger vi os herhjemme med at lege med lego og klippe og klistre lidt med scrap-sager, imellem julegave-bytteriet, og nedgravning af postkasse stativ. Ja præcis som i mange andre familier mistænker jeg.
Det ville have været dejligt hvis der ikke var lukket i alle de dejlige scrap-butikker her mellem jul og nytår - for nu har jeg jo endelig lidt tid til at nyde min hobby.... Nå men jeg forstår selvfølgelig at jeg ikke er den eneste der nyder at holde fri fra mit arbejde nu.

Hav et forrygende 2012 - jeg håber vi mødes i hyggeligt lag rundt omkring til scraparrangementer eller i butikkerne.
Knus
Heidi

7 kommentarer:

 1. Superflot og meget julet kort til de heldige der fik kort før jul....hihi.
  (få af vores venner fik en kopieret A4 side, nogle endda som mail...Jeg er stadig rystet over hvor lavt jeg kan synke...Mig, der har lavet så mange julekort..)
  Dejligt billede af Sofus, som jeg jo lige har set et glimt af IRL. Og børnesygdomme kommer altid, når mor ikke har tid til den slags. Sådan er det bare.
  Godt I er kommet gennem julen med det hele...incl. julemanden. Jeg troede ellers, han boede på min søsters loft. For hendes børn fik at vide at julemanden kunne kigge ned gennem knasthullerne i loftet, og se om de spiste deres vitaminpiller...(min søster er pædagog !!!)
  Tak for dine pæne ord på min blog. Det er altid godt at vide, at det er ikke er ligegyldigt hvad man skriver.
  Rigtig godt nytår derovre på øen. Og så glæder jeg mig til at se layouts fra dig. Det kan du garanteret også.

  SvarSlet
 2. Ja halløjsa - sikke et fint kort og godt billede af vores lille nabogavtyv. Han så da heldigvis frisk ud forleden dag da jeg så ham ganske kort. Heldige dig at du har fri - jeg var på job i dag - men heldigvis var vejene ikke særligt fyldt så det var nemt at komme ud og nemmere hjem igen. Her i huset lyttede nisserne også altid ved dørene i december så vi havde MEGET artige børn i hele den måned - sikkert ikke særligt pædagogisk - men det virkede og var DEJLIGT =0) Tror vi to skal prøve at lave lidt LO's i 2012 jeg er jo frygtelig bagud og har lige fået et nyt yndlingsmotiv i vores lille japanske bonusbarnebarn.

  SvarSlet
 3. flot kort og endnu flottere fyr.

  Faldt over hende her. Måske du kan finde noget at scrappe hos hende, hun har en freebie mappe.
  http://www.flickr.com/photos/9953977@N08/

  SvarSlet
 4. Flotte julekort og super-sød knægt ;-) Godt nytår og god bedring til Sofus

  SvarSlet
 5. Sikken et fint kort med super seje Sofus...
  Håber I nyder feriedagene... godt nytår...

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig dreng - og kortet er også rigtig flot.
  Kender alt for godt det med sygdom lige før jul, men heldigvis får man på en eller anden måde klaret det hele alligevel :o) - Dog fik jeg ikke lavet mere end 2 julekort i år - Så har besluttet at starte i januar med at få dem lavet - Så når man det vel ? :o)

  SvarSlet
 7. Hej Heidi, du har ikke blogget I år, det forstår jeg godt. Det kan være svært at få tid til at blogge når man hellere vil scrappe, så nu kan du nemt uploade din billeder på Hobbytavlen.dk og få den feedback du gerne ville have igennem en evt blog.

  SvarSlet