mandag den 13. maj 2013

Kort siden sidst

Jeg har ikke blogget længe, men har dog lavet lidt kort ind imellem. Her kommer et lille opsamlingsheat.

Det første kort er et "tillykke med den nye lejlighed" til min niece Maiken, som lige er flyttet sammen med sin kæreste.


Næste kort er til samme niece, som hold både housewarming og fødselsdag samtidig.
Maiken er rigtig glad for sko, så mit "Itty Bitty" stempel kom til god brug.


Næste kort er et God Bedring kort til en god veninde. Her kom mine nye dies i brug både kortets facon og den lille blomst er nyerhvervelser fra Sizzix og Memory Box.


Så blev der fejret fødselsdag hos naboen, og her fik jeg lejlighed til at teste min fødselsdagsgave fra min søde mand. De fine vimpel stempler og punches blev omdannet til fødselsdagshatte. Begge dele fra Su.


Min svigerinde er blevet 50, og her skulle jeg bruge et hurtigt kort til et gave kort. Denne model fandt jeg på Pinterest og valgte at lave det med Tilda papirer fra Panduro og stempler fra SU.


Det næste kort er et bestillingskort til et guldbryllup, og endnu en af mine nye dies fra Memory Box kom i brug sammen med en gammel kantpunch fra Martha Stewart.


Min bror og svigerinde fejrede kobberbryllup i slutningen af april, så her havde jeg gang i varm embossing, for at danne baggrunden med kobbermønster. Det lille hjerte, der symboliserede hendes kjole, blev varm embosset med hvidt, for at illudere en brudekjole, mens hans hjerte blev iklædt jakkesæt. Det indre af kortet, som skulle indeholde penge til en campingtur (de har campingvogn som os) blev stemplet med mine nye stempler fra American Crafts Camp Collection.


Mine bogstavdies blev også brugt til at dekorere det fine kobberskjold, som prydede den halve æresport. De fine swirls er også fra Memory Box. Jeg er vist gået lidt shop amok her i foråret ;)

Det sidste kort var til min mor på mors dag igår. Det var første gang jeg brugte mit Bildmålarna stempel. Det blev vældigt fint synes jeg. 


Hvis i stadig hænger på, så tak for tålmodigheden, men jeg havde meget på hjerte efter den lange blog pause. Hav en god uge.

7 kommentarer:

 1. Hold da helt fast, hvor har du været
  flittig ;-) og sikke mange skønne kort du har lavet...

  SvarSlet
 2. TAK for kigget. Noget havde jeg set før og resten havde du gemt godt på den anden side af hækken =0). Også nogle nye indkøb kan jeg se. Hvor ER der sket en masse med din stil når du laver kort. DYGTIG er hvad du er - og flittig viser dette indlæg. Hilsen fra mig

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre - og se - lidt fra dig igen.
  Du har sandelig været aktiv i scrapbutikkerne hmmm....- og ved scrapbordet.
  Der er jo et væld af flotte kort, nye spændende sager, nye kortmodeller og en masse inspiration. Det er bare så fint det hele og viser din spændvidde i denne hobby.
  Genial ide med de hatte/vimpler. Det er da lige noget din nabo kan lide, er jeg sikker på.
  Tillykke med sønnen fornylig. Jeg så jo kortet på en anden blog.
  Tak for kigget - og på gensyn når du igen vil blogge.....hihi.

  SvarSlet
 4. WAUW...Hvor har du været super flittig...
  VILDT mange flotte kort... masser af inspiration... og god på-hit-somhed...
  Det stempel er SÅ flot farvelagt... og rigtig sødt...
  Jeg er ret vild med det fabrikat ;o)
  Ha' en go' tirsdag.
  knus

  SvarSlet
 5. Super flot kort, er vilde med den kort til dine mor hun var sikkert super glade for den, og alle de lækker papir du har brugt....rigtig eye candy. Ha en god pinse, mvh Vikki

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine kort og så flere skønne ideer, herligt.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Hej
  Er det muligt at bestille et kort? :-)
  Så kan du lige skrive til sandra-u@live.dk

  SvarSlet