tirsdag den 24. december 2013

Julen 2013Årets julekort er sendt og forhåbentlig modtaget alle steder nu. Det er jo blevet en tradition - og et krav fra familien - at jeg laver et julekort med et billede af Sofus. Min lille guldklump som allerede er blevet 7 år. Jeg fandt inspiration hos Dawn Griffith, som er Stampin'up demonstrator, til at lave dette julekort. Papirerne blev fundet og købt på SAM og så var det bare at gå i krig. Jeg blev først færdig med de 22 julekort midt i december, men pyh jeg nåede det ;) Jeg løb tør for det grønprikkede papir, så jeg lavede et par af kortene med det stribede papir istedet for, men det synes jeg nu blev ligeså fint.Jeg brugte ikke permanent prikket dobbeltklæbende tape til at holde kortet lukket. Så kan det åbnes uden at ødelægge papiret.

Åbnet kort. Jeg skrev med hvid gel roller pen på det røde karton, for jeg synes det var synd at sætte hvidt papir i kortet.


Glædelig jul og godt nytår til alle.


3 kommentarer:

 1. Glædelig jul nabo - de blev så fine - jeg fik et prikket men du har ret de er fine begge to. Håber Julemanden finder Sofus. =0) Knus

  SvarSlet
 2. De blev da så fine, det er jo en gave at få sådan et julekort :-) - og Sofus ser så sød ud.

  SvarSlet
 3. Glædelig jul, lidt forsinket og et godt nytår.
  Sikke et fint julekort det må have skabt glæde :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet